SYLVA KOLLEKCIÓK

MI IHLETTE A MÁRKÁNK?

Vannak helyzetek- ilyen a pihenés időszaka – amikor érthetően az öltözködésben inkább a kényelem kerül előtérbe, amikor jó az elnyűtt, slampos de meleg, erre még jó lesz ruhadarab is…
De miért ne lehetne valami egyszerre kényelmes, simogatóan meleg, ugyanakkor elegáns és tökéletesen Hozzád illő?

Érett nőként, a változás útján talán már nem vagyunk tökéletesek, elég karcsúak vagy megfelelően tónusosak . Az évek során lassan felkúszott itt- ott némi súlyfelesleg de ennek ellenére az igazi nő nem hagyja Benned szunnyadni a valódi önkifejezést, és úgy érzed, hogy nem engedheted meg magadnak még a pihenés közben sem azt, hogy ne a legtökéletesebb formád láttasd.  

Ebben lehet segítségedre a Sylva kollekció, amely felülmúlja az eddigi hagyományos köntös és hálóruházati kínálatot, mert ennek búcsút intve elhoztuk Számodra azt az otthoni viseletet, amely nem csupán egy darab, hanem inkább egy Veled közösen kialakított Kreáció.

Gondosan ügyeltünk a tervezésnél arra, hogy termékeinket felruházzuk olyan stílusjegyekkel, amelyek meghökkentők, az eddig megszokottól látványosabban fejezik ki a női bájt, a kecsességet, emellett alakformáló hatásúak. Törekszünk a minőségre, az egyediségre, a tökéletesen Rád illő kialakításra, így szinte minden egyes darabot megrendelésre készítünk. Ezáltal valósul meg mottónk: „Stílus és pihenés összhangja „ – innentől a pihenés pillanataiban is biztosított Számodra a teljes harmónia.

A SYLVA KOLLEKCIÓ MIBEN MÁS?

Mert érzések vannak benne! Nem egy unalmas fürdőköntös, vagy alvó szett.
Nem egy elhasznált pongyola, nem csak egy tucat termék…
A Sylva Köntös Te vagy, a benned rejlő nőiesség, a báj, az ünnep…

Mi nem csak elhitetni akarjuk a tökéletességet, hanem ilyennek látjuk a NŐT: a változás útján is vonzó, törékeny lénynek, ékszernek a férfi életében.
Mert ilyenek akarunk lenni, vonzóak, féltettek, vágyottak…
Csalogasd elő ami benned van, simulj bele a pihenés megnyugtató pillanataiba és tedd ünneppé magad!

Köntösök

Köntösök

body

Háló bodyk

Coffee Bean

Szettek

APRIL köntös

Olyan Hölgyeknek terveztük ezt a modellt, akik a mindennapjaikban a sportosan elegáns vonal kedvelői, amely a 21. század népszerű és irányadó stílusa. APRIL modellünk egyszerre csinos és kényelmes… Azoknak álmodtuk, akik nem szeretik a szigorú szabályok szerinti öltözködést, nem kedvelik a feltűnést de mégis szeretnének elképesztően jól kinézni a kényelem élvezése mellett.

AVA köntös

A régmúltat megidézve emeljük ki AVA fűzős modellünkkel még inkább a nőiességet. Emelt, dús keblek, darázsderék… ez minden nő vágya. Most mindezt szorító és fojtogató érzések nélkül elérheted, hisz a fűző csak optikai célból került kialakításra. Tudtad, hogy a fűzők régen bálna vagy egyéb halak csontjaiból készültek és olykor annyira szúró érzést okoztak, hogy a túlzásba vitt meghúzás még maradandó nyomokat sőt sérüléseket is okozott ? Erre az időszakra szó szerint igaz volt, hogy a szépségért meg kellett szenvedni.

LÁTOGASS EL HOZZÁNK

Szabóságunk, stúdiónk a Dunakanyar szívében, Verőcén található, ahol akár személyesen is van lehetőséged megtekinteni vagy megvásárolni egyedi darabjainkat. Ha személyes tanácsadásra lenne szükséged vagy kérdéseid vannak, úgy várunk konzultációra vagy ruhapróbára.

NYITVA TARTÁS

Hétfő-Péntek 10.00-16.00
TELEFONOS EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES!

KAPCSOLAT

TELEFON

+36208862395

Mail

sylvadesign2022@gmail.com

CÍMÜNK

2621 Verőce, Eresztvény u. 7462