Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kollekciónk

MI IHLETTE A MÁRKÁNK?

Vannak helyzetek- ilyen a pihenés időszaka – amikor érthetően az öltözködésben inkább a kényelem kerül előtérbe, amikor jó az elnyűtt, slampos de meleg, erre még jó lesz ruhadarab is…
De miért ne lehetne valami egyszerre kényelmes, simogatóan meleg, ugyanakkor elegáns és tökéletesen Hozzád illő?

Érett nőként, a változás útján talán már nem vagyunk tökéletesek, elég karcsúak vagy megfelelően tónusosak. Az évek során talán lassan felkúszott itt- ott némi súlyfelesleg de ennek ellenére az igazi nő nem hagyja Benned szunnyadni a valódi önkifejezést, és úgy érzed, hogy nem engedheted meg magadnak azt, -még a pihenés közben sem- hogy ne a legtökéletesebb formádban tündökölj!

Mostantól ebben lehet segítségedre Kollekciónk, amely felülmúlja a hagyományos köntös és hálóruházati kínálatot. Elhoztuk Számodra azt az otthoni viseletet, amely nem csupán egy darab, hanem inkább egy Veled közösen kialakított Kreáció.

A tervezésnél  gondosan ügyeltünk arra, hogy termékeinket olyan stílusjegyekkel ruházzuk fel, amelyek meghökkentők, és az eddigiektől  hangsúlyosabban fejezik ki a női bájt, hangsúlyozzák a kecsességet. Mindezek mellett ráadásként alakformáló hatással is bírnak, az optikai látványt előtérbe helyező tervezésnek köszönhetően . Törekvésünk a legjobb minőség nyújtása, a tökéletesen Rád szabott egyedi megjelenés biztosítása.

MIBEN MÁS?

Mert érzések vannak benne! Nem egy unalmas fürdőköntös, vagy alvó szett.
Nem egy elhasznált pongyola, nem csak egy tucat termék…
Sylva Kollekcióban  a Benned rejlő nőiesség Te magad vagy a báj, az Ünnep…

Mi nem csak elhitetni akarjuk a tökéletességet, hanem ilyennek látjuk a NŐT: a változás útján is vonzó, törékeny lénynek, ékszernek a férfi életében.
Mert ilyenek akarunk lenni, vonzóak, féltettek, vágyottak…
Csalogasd elő ami Benned van, simulj bele a pihenés megnyugtató pillanataiba és tedd Ünneppé magad!

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés