Köntösök

Köntösök

body

Háló bodyk

Coffee Bean

Szettek

Sylva kollekciók

Számunkra az alkotás hobbi, innen indítottuk útnak vállalkozásunkat, a Sylva Design-t. Olyan köntöst terveztünk, amely nem túl hivalkodóan nőies, figyelemre méltó, elegáns, visszafogottan szexi és mindezek mellett kényelmes, puha tapintású…

Gyere és nézz körül nálunk!

APRIL köntös

Olyan Hölgyeknek terveztük ezt a modellt, akik a mindennapjaikban a sportosan elegáns vonal kedvelői, amely a 21. század népszerű és irányadó stílusa. APRIL modellünk egyszerre csinos és kényelmes… Azoknak álmodtuk, akik nem szeretik a szigorú szabályok szerinti öltözködést, nem kedvelik a feltűnést de mégis szeretnének elképesztően jól kinézni a kényelem élvezése mellett.

AVA köntös

A régmúltat megidézve emeljük ki AVA fűzős modellünkkel még inkább a nőiességet. Emelt, dús keblek, darázsderék… ez minden nő vágya. Most mindezt szorító és fojtogató érzések nélkül elérheted, hisz a fűző csak optikai célból került kialakításra. Tudtad, hogy a fűzők régen bálna vagy egyéb halak csontjaiból készültek és olykor annyira szúró érzést okoztak, hogy a túlzásba vitt meghúzás még maradandó nyomokat sőt sérüléseket is okozott ? Erre az időszakra szó szerint igaz volt, hogy a szépségért meg kellett szenvedni.

LÁTOGASS EL HOZZÁNK

Szabóságunk, stúdiónk a Dunakanyar szívében, Verőcén található, ahol akár személyesen is van lehetőséged megtekinteni vagy megvásárolni egyedi darabjainkat. Ha személyes tanácsadásra lenne szükséged vagy kérdéseid vannak, úgy várunk konzultációra vagy ruhapróbára.

NYITVA TARTÁS

Hétfő-Péntek 10.00-16.00

KAPCSOLAT

TELEFON

+36208862395

CÍMÜNK

2621 Verőce, Eresztvény u. 7462