Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Méretek megadása a rendeléshez

Hogyan mérd le magad?

Használj egy puha mérőszalagot. Csak fehérneműt viselj a mérésnél, és lehetőleg ne szivaccsal bélelt melltartót. A pontos méretvételhez a mérőszalagnak szorosan kell illeszkednie a testedhez, de ne legyen kellemetlenül feszes - de ne vágjon be.
(vagy egyszerűen használj egy fonalat, zsinort a fentiek szerint tedd a megfelelő testrészedhez, jelöld meg ahol összeér és egy vonalzó, vagy mérőszalag segítségével mérd meg a hosszát)

A mellbőség a mellkasod legszélesebb részére vonatkozik. A legjobb, ha a melltartót magadon hagyod a méréshez, kivéve, ha kifejezetten olyan ruhadarabot vásárolsz, amelyet melltartó nélkül fogsz viselni (pl. sportmelltartó, body). A méréshez emeld fel a karodat, és tekerd körbe a szalagot a hónaljad alatt egyenesen, a mellbimbók vonalában.

A derékbőség megállapításához állj egyenesen. A legtöbb esetben a törzsed legkeskenyebb része a természetes derekad, így ezen a ponton tekerd körbe a mérőszalagot. Ha nem egyértelmű a derekad elhelyezkedése, akkor hajolj oldalra mindkét irányban, hogy lásd, hol törik meg a törzsed, és ezen pontok körül mérd meg magad.

A csípőbőség pontos méréséhez állj egyenesen, és keresd meg a legszélesebb pontot a csípődön/fenekeden, és ezen a vonalon mérd le a körméreted a mérőszalaggal. Ez nem feltétlenül a csípőcsont vonalában lesz.

Felkarbőség, a vállcsúcs és a könyököd között kb. félúton vedd le a méretet hasonló módon a fentiekkel.

Ha bizonytalan vagy a méretedet illetően, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy tudjunk segíteni a számodra legmegfelelőbb méret kiválasztásában. 
Személyes méretvétel, próba és átvétel is biztosított Stúdiónkban
Kérjük a mérési útmutató segítségével adja meg adatait. (minden adat cm-ben értendő)


 
Nincs megjeleníthető termék.

Keresés