Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rádi Éva

Rádi Éva

Személyiségemet illetően maximalista vagyok, mindent, amit csinálok a tökéletességre való törekvés jellemez. Mindent imádok, amihez kézügyesség szükséges, kreatívnak tartom magam. Lakberendezőként -eddigi munkáimat értékelve – sok ilyen és ehhez hasonló visszajelzést kapok. Észrevettem, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan vonzalom köt a régi tárgyakhoz. Ahogy a kezemben tartom és csodálom ódon vonásait és ezzel kapcsolatban már rajzolódik is ki előttem valami új. Saját ízlésemre alakítom, beleviszem magam mindig a munkáimba, hajt egy vágy, hogy egy új külsőt adjak a nemes régi dolgoknak. Elmondható rólam, hogy szinte mindig állandóan alkotásban vagyok, ez köti le az energiáimat és tölt fel örömmel.

A varrás már születésem óta része volt az életemnek, hisz Nagymamám, aki varrónő volt, velünk egy házban lakott így beleláthattam a mindennapjaiba. Vágyam volt, hogy majd Nagymamámtól tanulhassak, hisz csodálója voltam. Nagyon tehetséges, szorgalmas szabó volt. Láttam, ahogy a kiterített egyszerű kelmékből hogyan válik valami a kezei között értékes és pompás ruhadarabbá. Munkáival mindig megelégedést és örömöt okozott, ami azt jelenti számomra, hogy sikerült megrendelői vágyát elkészítenie.

Emlékszem arra a kis szobára, amiben dolgozott. Minden eszköz, bútordarab ami a varráshoz szükséges az örökségként hozzám szegődött. Mára elmondhatom, hogy nem csak fizikailag lett minden az enyém, hanem teljesen, hisz–igaz, kissé megkésve (40-en túl)- női szabó képesítést szereztem, így a mesterséget tovább viszem.  Büszke vagyok arra, hogy 2 év tanulmány és sikeres záróvizsgák teljesítése után hivatalosan is női szabó lettem.  A képesítésemet a Divat és Stílustervező Művészeti Szakképző Iskolában szereztem. Tanárom Bihari Zsuzsanna- női szabó mester –inspirálása és támogató hozzáállása is megerősítette bennem, hogy ez az én pályám. Emellett több oktató is kiemelkedőnek találta a munkáim, ami még jobban hajtott abba az irányba, hogy ezt vállalkozási keretek között végezzem/ önálló vállalkozássá fejlesszem/. Nagyon hálás vagyok a mesteremnek és oktatóimnak is a Tőlük megszerzett tudásért.  Nem utolsó sorban említeném meg barátnőmet, Szilvit is, akivel annyira egymásra találtunk, hogy közös céljainkat a SYLVA DESIGN létrehozása révén valósítjuk meg.

Hisszük, hogy vannak nők, akik a tökéletes megjelenést nem csak „kifelé” mutatják, hanem a négy fal között, otthon is elvárják maguktól, hisz ők mindig, minden körülmények között sugároznak, ragyognak. Stílust, eleganciát, magabiztosságot, meghökkentést hozunk a pihenés világába. Bízom benne, ha megismered termékeinket márkánk Téged is megérint.

Abban meg csak reménykedem, hogy a Nagyim odafenntről büszkén tekint rám…

Keresés