rólunk

Mi nem csak elhitetni akarjuk a tökéletességet, hanem ilyennek látjuk a NŐT: a változás útján is vonzó, törékeny lénynek, ékszernek a férfi életében.
Mert ilyenek akarunk lenni, vonzóak, féltettek, vágyottak… Csalogasd elő ami benned van, simulj bele a köntösbe, a Te köntösödbe és tedd ünneppé magad!

Sylva design

A nők esszenciája, hogy Bennünk lel értelmet a SZÉPSÉG.
A legtöbb nő az után sóvárog, hogy bár lenne csinosabb, vonzóbb, elragadóbb. Hőn áhítozunk a külső visszaigazolásokra…

Legfőbb célunk, hogy megkaphassuk a jóleső érzést: másra is hatással van a jelenlétem, a szépségem. Szeretünk egyensúlyt, összhangot teremteni, nem csak úgy általánosságában, hanem kisugárzásunkkal is.

Ezekre a legalapvetőbb vágyakra alapozva álmodtuk meg és indítottuk útjára a Sylva egyedi kollekcióját. Forradalmi anyag kombinációk, izgalmas szabásvonalak teszik egyedülállóvá modelljeinket.
Alapként kiváló minőségű pamut tartalmú textíliák, kiegészítésként feltűnőbb, merészebb anyagok kerültek felhasználásra.

sylva köntös

Rádi éva

Accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.
Tovább >>>

sylva köntös

feik szilvia

Számomra az alkotás hobbi, ebből indult útjának az az ötlet, amelyet most itt láttok. 
Tovább >>>

A Sylva kollekció miben más?

Mert érzések vannak benne! Nem egy unalmas fürdőköntös, nem egy elhasznált pongyola, nem csak egy tucat termék…
A Sylva Köntös Te vagy, a benned rejlő nőiesség, a báj, az ünnep…

Hangsúlyozd ki nőiességed, telt-karcsú idomaid az általunk megálmodott formák segítségével. A Sylva kollekció körülötted harmóniát teremtve láttatja a Benned szunnyadó finom érzékiséget…

Bízunk benne, hogy Rád találtunk, márkánk és elhivatottságunk megérint.

sylva galéria

Itt nézheted meg a rólunk, általunk készült alkotásokat…

márkánk története

Ugyan vannak, helyzetek- ilyen a pihenés időszaka is- amikor inkább a kényelem kerül előtérbe, de miért ne lehetne valami egyszerre kényelmes, simogatóan meleg, elegáns, ráadásul tökéletesen Hozzád illő?

A hagyományosnak búcsút intve elhoztuk Számodra azt az otthoni viseletet, amely inkább egy Veled közösen megálmodott kreáció.
A Sylva kollekció minden egyes darabja és részlete úgy került kidolgozásra, hogy az a nőies formákat leginkább kihangsúlyozza.

Gondosan ügyeltünk a tervezésnél arra, hogy termékeinket felruházzuk olyan stílusjegyekkel, amelyek az eddig megszokottól látványosabban fejezik ki a női bájt, a kecsességet és teljes harmóniát hoznak a pihenés világába…

látogass el hozzánk

Szabóságunk, stúdiónk a Dunakanyar szívében, Verőcén található, ahol akár személyesen is van lehetőséged megtekinteni vagy megvásárolni egyedi darabjainkat. Ha személyes tanácsadásra lenne szükséged vagy kérdéseid vannak, úgy várunk konzultációra vagy ruhapróbára.

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek 10.00-16.00

Kapcsolat

Telefon

+36208862395

Címünk

2621 Verőce, Eresztvény u. 7462