rádi éva 

Személyiségemet illetően maximalista vagyok, mindent, amit csinálok a tökéletességre való törekvés jellemez. Mindent imádok, amihez kézügyesség szükséges, kreatívnak tartom magam. Lakberendezőként -eddigi munkáimat értékelve – sok ilyen és ehhez hasonló visszajelzést kapok. Észrevettem, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan vonzalom köt a régi tárgyakhoz. Ahogy a kezemben tartom és csodálom ódon vonásait és ezzel kapcsolatban már rajzolódik is ki előttem valami új. Saját ízlésemre alakítom, beleviszem magam mindig a munkáimba, hajt egy vágy, hogy egy új külsőt adjak a nemes régi dolgoknak. Elmondható rólam, hogy szinte mindig állandóan alkotásban vagyok, ez köti le az energiáimat és tölt fel örömmel.

A varrás már születésem óta része volt az életemnek, hisz Nagymamám, aki varrónő volt, velünk egy házban lakott így beleláthattam a mindennapjaiba. Vágyam volt, hogy majd Nagymamámtól tanulhassak, hisz csodálója voltam. Nagyon tehetséges, szorgalmas szabó volt. Láttam, ahogy a kiterített egyszerű kelmékből hogyan válik valami a kezei között értékes és pompás ruhadarabbá. Munkáival mindig megelégedést és örömöt okozott, ami azt jelenti számomra, hogy sikerült megrendelői vágyát elkészítenie.

Emlékszem arra a kis szobára, amiben dolgozott. Minden eszköz, bútordarab ami a varráshoz szükséges az örökségként hozzám szegődött. Mára elmondhatom, hogy nem csak fizikailag lett minden az enyém, hanem teljesen, hisz–igaz, kissé megkésve (40-en túl)- női szabó képesítést szereztem, így a mesterséget tovább viszem.  Büszke vagyok arra, hogy 2 év tanulmány és sikeres záróvizsgák teljesítése után hivatalosan is női szabó lettem.  A képesítésemet a Divat és Stílustervező Művészeti Szakképző Iskolában szereztem. Tanárom Bihari Zsuzsanna- női szabó mester –inspirálása és támogató hozzáállása is megerősítette bennem, hogy ez az én pályám. Emellett több oktató is kiemelkedőnek találta a munkáim, ami még jobban hajtott abba az irányba, hogy ezt vállalkozási keretek között végezzem/ önálló vállalkozássá fejlesszem/. Nagyon hálás vagyok a mesteremnek és oktatóimnak is a Tőlük megszerzett tudásért.  Nem utolsó sorban említeném meg barátnőmet, Szilvit is, akivel annyira egymásra találtunk, hogy közös céljainkat a SYLVA DESIGN létrehozása révén valósítjuk meg.

Hisszük, hogy vannak nők, akik a tökéletes megjelenést nem csak „kifelé” mutatják, hanem a négy fal között, otthon is elvárják maguktól, hisz ők mindig, minden körülmények között sugároznak, ragyognak. Stílust, eleganciát, magabiztosságot, meghökkentést hozunk a pihenés világába. Bízom benne, ha megismered termékeinket márkánk Téged is megérint.

Abban meg csak reménykedem, hogy a Nagyim odafenntről büszkén tekint rám…

LÁTOGASS EL HOZZÁNK

Szabóságunk, stúdiónk a Dunakanyar szívében, Verőcén található, ahol akár személyesen is van lehetőséged megtekinteni vagy megvásárolni egyedi darabjainkat. Ha személyes tanácsadásra lenne szükséged vagy kérdéseid vannak, úgy várunk konzultációra vagy ruhapróbára.

NYITVA TARTÁS

Hétfő-Péntek 10.00-16.00

KAPCSOLAT

TELEFON

+36208862395

MAIL

sylvadesign2022@gmail.com

CÍMÜNK

2621 Verőce, Eresztvény u. 7462