Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FEIK SZILVIA

Nyitottság, érdeklődés, bizonytalanság. Ezek az érzések hosszú ideje kísérik és áthatják a személyiségemet. Sosem éreztem biztosan, hogy van egy terület vagy pálya, amely kimondottan érdekel vagy leköt. Én vagyok az az örök nyugtalan, aki nehezen csinál egy félét, szeret alkotni, szervezni. 

Gyerekként sok elvárás és egyéb adottságok is korlátozták saját egyéniségem kibontakozásának lehetőségét. Tiniként kezdett kibontakozni bennem, hogy mennyire erős a vágyam az önkifejezésre. Erősen ragadtak meg személyek, igazi egyéniségek, hőn vágyakozva tekintettem rájuk, csodáltam őket. Azonban a mi köreinkben nem volt szokás a „divatozás”. Mindent megfigyeltem, észrevettem, szóvá tettem és egyre erősebben érdekelt a divat, és saját külső megjelenésem.
Fiatal felnőtt koromra az első benyomás kérdése már központi jelentőséggel bírt, ehhez igazítva kerestem saját utam az öltözködésben. Mindenben az összhangot, a harmóniát, olykor a visszafogottan meghökkentőt fürkésztem. Szívesen válogattam egyedibb darabokat, bátran nyúltam a színekhez.  A vásárlások, a ruhatár vagy outfit egyedi kialakítása mindig is feltöltő időtöltés volt számomra, a stílus és divat világa beszippantott.

Már egészen aprócska korom óta az olló úgy állt a kezemben, hogy nem kellett félni, hogy megvágom magam. Szerettem színezni, rajzolni, vagdosni, teljes átszellemüléssel alkottam mindig valamit. Az első szakma, amit állítólag kijelöltem magamban, az a varrónő volt.  Ebből végül csak hobbi szinten sajátítottam el készségeket, helyette közel 15 évet töltöttem a marketing és értékesítés világában. Gyermekeim születése óta vállalkozóként több területen is tevékenykedem jelenleg is, azonban az útkeresés nem hagyott megállni. A múló idő és a vágyaim is arra ösztönöztek, hogy végre valami igazán egyedit alkossak.

Úgy találtam, hogy a hálóruházatok, köntösök kínálata viszonylag semleges.  Ez az egyhangú, egyszerű szín és anyagösszetételben, az egyen méretezésben jelenik meg főképp, így nem fogott meg az eddigi kínálat. A pihenés világában a legfőbb hangsúlyt a kényelem kapja.  Itt nem jellemző az optikai alakformálásra való törekvés, sem a szabásvonalak használata, a különböző anyagok társítása pedig kimondottan elenyésző.
Olyan kollekciót hoztunk, amely sejteti és láttatja a Benned szunnyadó finom érzékiséget,  kihangsúlyozza a nőiességed és mindenképpen egyedileg Rád szabott. Olyat, amelyben látható, hogy telt-karcsú idomaid megfelelő kihangsúlyozása vagy éppen elrejtése a tökéletesség harmóniáját varázsolja köréd.

A pörgés és tervezgetés mellett, a halogatás mestere is vagyok, így régi vágyam, hogy saját márkát hozzak létre, akkor tudott beteljesedni, amikor Évivel egymásra találtunk. Az ő kezei által keltek életre darabjaink, hozzáértése, lelkesedése vitt előre, míg meg nem alkottuk a Sylva Design Stúdiót . Közös ötleteléseink eredménye: közel két évnyi „kísérletezés” sok tanulmány és tapasztalat megszerzése után elérkezett az idő arra, hogy ezt Veletek is megosszuk.

Hiszem, hogy kialakítottuk azt a hálóruházati és köntös kollekciót, amely megeleveníti a színeket, a textilt, az álmot és ezáltal az álmot viselő nőt.

Bízunk benne, hogy Rád találtunk, márkánk és elhivatottságunk megérint.

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés