APRIL köntös

39900 Ft

Ha a mindennapokban kedveled az egyszerre csinos és kényelmes, ugyanakkor elegáns darabokat, biztos elnyeri tetszésed. Nézd az oldalt bátran sliccelt nyitást, ez teszi igazán látványossá és egyedivé.

Kategória: Címke:

Mivel a nők számára az öltözködésben, ma is, szinte kivétel nélkül a kényelem a legfontosabb, ezért ennek eleget téve alkottuk meg APRIL modellünket, amely nem nélkülözi a nőiességet, sem az összeszedettséget.
A 21. század egyik népszerű és irányadó stílusa a sportosan elegáns vonal, ezért kapott helyet a kollekció részeként. Azoknak álmodtuk, akik nem szeretik a szigorú szabályok szerinti öltözködést, sem a feltűnést de mégis szeretnek elképesztően jól kinézni, nem lemondva a kényelemről.

Ha a mindennapokban kedveled az egyszerre csinos és kényelmes, ugyanakkor elegáns darabokat, biztos elnyeri tetszésed. Nézd az oldalt bátran sliccelt nyitást, ez teszi igazán látványossá és egyedivé.
A meleg puha pamut és a hűvös tapintású lamé ellentmondásos társítása harmóniát alkotva egészítik ki egymást ebben a modellben.

Anyagösszetétel: 99 CO 1 Polyuretán

További információk

Anyagösszetétel:

99 CO 1 Polyuretán

Vannak helyzetek- ilyen a pihenés időszaka - amikor érthetően az öltözködésben inkább a kényelem kerül előtérbe, amikor jó az elnyűtt, slampos de meleg, erre még jó lesz ruhadarab is...
De miért ne lehetne valami egyszerre kényelmes, simogatóan meleg, ugyanakkor elegáns és tökéletesen Hozzád illő?

Érett nőként, a változás útján talán már nem vagyunk tökéletesek, elég karcsúak vagy megfelelően tónusosak . Az évek során lassan felkúszott itt- ott némi súlyfelesleg de ennek ellenére az igazi nő nem hagyja Benned szunnyadni a valódi önkifejezést, és úgy érzed, hogy nem engedheted meg magadnak még a pihenés közben sem azt, hogy ne a legtökéletesebb formád láttasd.  

Ebben lehet segítségedre a Sylva kollekció, amely felülmúlja az eddigi hagyományos köntös és hálóruházati kínálatot, mert ennek búcsút intve elhoztuk Számodra azt az otthoni viseletet, amely nem csupán egy darab, hanem inkább egy Veled közösen kialakított Kreáció.

Gondosan ügyeltünk a tervezésnél arra, hogy termékeinket felruházzuk olyan stílusjegyekkel, amelyek meghökkentők, az eddig megszokottól látványosabban fejezik ki a női bájt, a kecsességet, emellett alakformáló hatásúak. Törekszünk a minőségre, az egyediségre, a tökéletesen Rád illő kialakításra, így szinte minden egyes darabot megrendelésre készítünk. Ezáltal valósul meg mottónk: „Stílus és pihenés összhangja „ - innentől a pihenés pillanataiban is biztosított Számodra a teljes harmónia.