AVA köntös

59900 Ft

Emelt, dús keblek, darázsderék… ez minden nő vágya. Most mindezt szorító és fojtogató érzések nélkül elérheted, hisz a fűző csak optikai célból került kialakításra.

1-es anyagkombináció

piros/fekete

2-es anyagkombináció

kék/fehér

Kategóriák: , Címke:

Az AVA modell a régmúltat megidézve, szokatlan módon fejezi ki a Benned rejlő érzékiséget  és  hangsúlyozza kecsességed. Viselőjét tartással, magabiztossággal ruházza fel. Emelt, dús keblek, darázsderék… ez minden nő vágya. Most mindezt szorító és fojtogató érzések nélkül elérheted, hisz a fűző csak optikai célból került kialakításra. Ez a gyönyörű fekete rész a pihe puha köntösbe ágyazva elevenedik meg. Végleges formájának eléréséig a kelme számos folyamaton halad keresztül, amelyek mind kézimunka eredményei: merevítő részek kialakítása/ applikálása, bújtatók varrása, végül a fénylő éjfekete szalag aprólékos befűzése.

Tudtad, hogy a fűzők régen bálna vagy egyéb halak csontjaiból készültek és olykor annyira szúró érzést okoztak, hogy a túlzásba vitt meghúzás még maradandó nyomokat, sőt sérüléseket is okozott ? Erre az időszakra szó szerint igaz volt, hogy a szépségért meg kellett szenvedni.

Anyagösszetétel: 40CO 20PÉ 38VIS 2.el

További információk

Szín összeállítás:

, , , , ,

Anyagösszetétel:

40CO 20PÉ 38VIS 2.el

Vannak helyzetek- ilyen a pihenés időszaka - amikor érthetően az öltözködésben inkább a kényelem kerül előtérbe, amikor jó az elnyűtt, slampos de meleg, erre még jó lesz ruhadarab is...
De miért ne lehetne valami egyszerre kényelmes, simogatóan meleg, ugyanakkor elegáns és tökéletesen Hozzád illő?

Érett nőként, a változás útján talán már nem vagyunk tökéletesek, elég karcsúak vagy megfelelően tónusosak . Az évek során lassan felkúszott itt- ott némi súlyfelesleg de ennek ellenére az igazi nő nem hagyja Benned szunnyadni a valódi önkifejezést, és úgy érzed, hogy nem engedheted meg magadnak még a pihenés közben sem azt, hogy ne a legtökéletesebb formád láttasd.  

Ebben lehet segítségedre a Sylva kollekció, amely felülmúlja az eddigi hagyományos köntös és hálóruházati kínálatot, mert ennek búcsút intve elhoztuk Számodra azt az otthoni viseletet, amely nem csupán egy darab, hanem inkább egy Veled közösen kialakított Kreáció.

Gondosan ügyeltünk a tervezésnél arra, hogy termékeinket felruházzuk olyan stílusjegyekkel, amelyek meghökkentők, az eddig megszokottól látványosabban fejezik ki a női bájt, a kecsességet, emellett alakformáló hatásúak. Törekszünk a minőségre, az egyediségre, a tökéletesen Rád illő kialakításra, így szinte minden egyes darabot megrendelésre készítünk. Ezáltal valósul meg mottónk: „Stílus és pihenés összhangja „ - innentől a pihenés pillanataiban is biztosított Számodra a teljes harmónia.