ELINA köntös

45900 Ft

Ennél a modellnél ezt a csillogó, kent felületű anyag rátét- és bélésként való használatával érjük el.

Kategória: Címke:

A fényűző. Az ELINA modell bizonyítéka annak, hogy a nemesen egyszerű fazonok is feldobhatók egy kis tovább gondolással. Ennél a modellnél ezt a csillogó, kent felületű anyag rátét- és bélésként való használatával érjük el. A mutatós zsebek összhangban vannak az óriás kapucnival, amelyet többféleképpen is viselhetsz. A sliccelt újj sikkessé teszi varázslatos viselőjét

Anyagösszetétel 50CO 50PÉ

További információk

Anyagösszetétel:

50CO 50PÉ

Vannak helyzetek- ilyen a pihenés időszaka - amikor érthetően az öltözködésben inkább a kényelem kerül előtérbe, amikor jó az elnyűtt, slampos de meleg, erre még jó lesz ruhadarab is...
De miért ne lehetne valami egyszerre kényelmes, simogatóan meleg, ugyanakkor elegáns és tökéletesen Hozzád illő?

Érett nőként, a változás útján talán már nem vagyunk tökéletesek, elég karcsúak vagy megfelelően tónusosak . Az évek során lassan felkúszott itt- ott némi súlyfelesleg de ennek ellenére az igazi nő nem hagyja Benned szunnyadni a valódi önkifejezést, és úgy érzed, hogy nem engedheted meg magadnak még a pihenés közben sem azt, hogy ne a legtökéletesebb formád láttasd.  

Ebben lehet segítségedre a Sylva kollekció, amely felülmúlja az eddigi hagyományos köntös és hálóruházati kínálatot, mert ennek búcsút intve elhoztuk Számodra azt az otthoni viseletet, amely nem csupán egy darab, hanem inkább egy Veled közösen kialakított Kreáció.

Gondosan ügyeltünk a tervezésnél arra, hogy termékeinket felruházzuk olyan stílusjegyekkel, amelyek meghökkentők, az eddig megszokottól látványosabban fejezik ki a női bájt, a kecsességet, emellett alakformáló hatásúak. Törekszünk a minőségre, az egyediségre, a tökéletesen Rád illő kialakításra, így szinte minden egyes darabot megrendelésre készítünk. Ezáltal valósul meg mottónk: „Stílus és pihenés összhangja „ - innentől a pihenés pillanataiban is biztosított Számodra a teljes harmónia.